Από θερμοπωλείο … σε σύγχρονο μεζεδοπωλείο !

Από θερμοπωλείο … σε σύγχρονο μεζεδοπωλείο !

θερμοπωλείο

Εσύ ήξερες τι είναι το θερμοπωλείο; Θερμοπωλείο λοιπόν μπορεί να πει κανείς πως είναι η πρώιμη μορφή του παραδοσιακού καφενείου. Πρόκειται για καταστήματα που πωλούσαν ζεστό φαγητό και συνήθως κρασί . Τα καταστήματα αυτά αποτελούσαν χώρο συνάντησης και ενημέρωσης, όπως ακριβώς συμβαίνει και με τα καφενεία  αλλά και γενικότερα τα περισσότερα  καταστήματα εστίασης σήμερα. πηγή

Το “Στου Σωτήρη” είναι ένα κατάστημα το οποίο ξεκίνησε ως ένα παραδοσιακό καφενείο. Η δράση αυτή έθεσε τις βάσεις για την μορφή που έχει το κατάστημα σήμερα. Η επιχείρηση τα τελευταία χρόνια έχει την μορφή ενός σύγχρονου μεζεδοπωλείου. Πρόκειται για οικογενειακή επιχείρηση που πέρασε από τον πατέρα στον γιό.

Είτε με την καινούργια, είτε με την παλιά μορφή το μεζεδοπωλείο “Στου Σωτήρη” η φιλοσοφία του παραμένει η ίδια. Στόχος του καταστήματος είναι οι πελάτες που θα επισκεφθούν το κατάστημά μας να φύγουν χορτάτοι και χαρούμενοι. Φροντίζουμε για το ευχάριστο κλίμα, την καλή εξυπηρέτηση και προπαντός για το ΚΑΛΟ φαγητό !

Εσωτερικός χώρος stousotiri.gr
εξωτερικός χώρος stousotiri.gr

Σας περιμένουμε στο κατάστημά μας επί της Μουδανιών 16 στην Νεάπολη, για να διαπιστώσετε και ιδίοις όμμασι όλα τα παραπάνω. Βρισκόμαστε στα δυτικά της Θεσσαλονίκης σε μια γραφική γωνιά της πόλης και σε συνδυασμό με την κουζίνα του καταστήματος προσφέρουμε μία μοναδική εμπειρία που συνδυάζει το παρόν με το παρελθόν . Ελάτε στο σύγχρονο μεζεδοπωλείο “Στου Σωτήρη” και ζήστε αυτή την αυθεντική εμπειρία !